HLT Service Aabenraa​
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Bosch Car Service-kortet

featured image

Bosch Car Service-kortet – et smart kort fuld af fordele!

Ønsker du at betale hele beløbet med det samme, eller foretrækker du at opdele det i mindre betalinger? Bosch Car Service tilbyder smart bilservice. Og smart finansiering.

Her er nogle af fordelene ved kortet:

  • Når du har fået udført service på vores værksted eller købt noget i vores butik, kan du betale det fulde beløb den efterfølgende måned. Hvis du hellere vil opdele beløbet over fire måneder helt uden ekstra omkostninger, kan du også gøre det.
  • Du kan få op til 24 måneders rentefrit afdragsbetaling.
  • Vælg i fred og ro, hvilken betalingsmulighed der passer dig bedst måneden efter købet. Du får fordel af unikke særtilbud, der gælder eksklusivt for dig med Bosch Car Service-kort.
  • Det koster ikke noget at få eller have et kort.

Klik her for at ansøge med det samme. Du kan også hurtigt og nemt ansøge om kortet i vores butik. Vælg det ønskede kreditbeløb, og så er du klar til at købe!


HLT Service Aabenraa​ – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!